Мед та віскі вилікували від Коронавірусу британця

Британець, який заразився коронавірусів, перебуваючи в Ухані, зазначив, що він зумів «встати на ноги» завдяки теплому віскі і меду. Саме цей набір допоміг повністю вилікуватися.

Чи є ліки від Коронавірусу?

Британець вилікувався від Коронавірусу за допомогою меду та віскі

25-річний Коннор Рід до моменту зараження вірусом жив в Китаї протягом трьох років. Два місяці тому у нього виявили ознаки коронавируса і госпіталізували. Чоловікові було важко дихати, у нього також спостерігався сильний кашель, повідомляє портал PLANETANOVOSTI.COM.

Публікації по темі:  Бакфаст і Мед. Ціна на Мед Має Зрости. Пасічник Юрій Іванович розповів чи буде мед цього року

Молодий учитель був шокований вердиктом лікарів. Він спершу подумав, що найближчим часом помре. У лікарні британець пив гарячий віскі з медом до тих пір, поки його «ліки» для душі не закінчилося.

Мед та віскі вилікували від Коронавірусу

Мед та віскі вилікували від Коронавірусу британця

Яке було здивування Коннора, коли алкогольний напій і мед виявилися ліками і для тіла. Учитель до цього чув, що алкоголь може вбивати деякі віруси. Чоловік, важливо відзначити, до цього відмовився від прийому антибіотиків.

Публікації по темі:  Профілактика Впливу Коронавірусу COVID-19 на організм людини Апітерапія

Коннор також поділився, що Ухань став містом-примарою. У лікарнях гострий дефіцит медикаментів, а в магазинах спостерігається нестача свіжих продуктів. Невідомо, коли ситуація налагодиться.

Джерело публікації тут planetanovosti.com

Доречі у нас можна придбати натуральний мед з пасіки.