Бджільництво в Україні, новини, події цікаві відео

ЗМІ про бджіл та бджільництво

Підбірка цікавих новин ЗМІ про бджіл та бджільництво! новини Бджільництва з України

Сторінка з Новинами Бджільництва з України. Оновлюється кожні 12 годин! Підбірка цікавих новин ЗМІ про бджіл та бджільництво!
Додавайте собі в Закладки!

В даному розділі публікуються новини Бджільництва з України та зі всього світу.

Приєднуйтесь до наших груп по бджільництву в соціальних мережах. Будьте в курсі!

Також підписуйтесь на наш канал по Бджільництву та Матководству в Україні ютуб канал Матковод АМГ, будьте в курсі всіх нових відео роликів на нашому каналі!

Here you can find BeeKeeping News from Ukrane and from around the World.

Страница новостей в Пчеловодстве

  • Квоти на Експорт Меду до ЄС Використані Україною за 10 днів нового року
    by Матковод АМГ on 01/26/2020 at 00:47

    Квота на експорт меду з України до Євросоюзу використана експортерами за десять днів нового року. Станом на 10 січня 2020 року українські компанії вже повністю використали тарифну квоту на мед, яку в 2020 році Європейський Союз збільшив до 6 тисяч тонн на рік. Що Читайте продовження тут Квоти на Експорт Меду до ЄС Використані Україною за 10 днів нового року

  • 98% Меду В Україні Виробляється на Приватних Пасіках
    by Матковод АМГ on 01/25/2020 at 00:16

    Майже весь мед в Україні виробляється на приватних пасіках. Про це розповів Борис Кобаль, директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини під час круглого столу: “СТОП Фальсифікат.МЕД”, який пройшов вчора в Укрінформі, повідомляє кореспондент seeds. 98% меду, який виробляється в Україні, Читайте продовження тут 98% Меду В Україні Виробляється на Приватних Пасіках

  • Два Шкідливі для Бджіл препарати Заборонили у Франції – неонікотиноїди і бджоли
    by Матковод АМГ on 01/24/2020 at 02:29

    Два пестициди з таким же способом дії, що і неонікотиноїди, що завдають шкоди бджолам, заборонили у Франції, згідно з указом, опублікованим цього вівторка, 31 грудня 2019 року, в Офіційному журналі. Два Шкідливі для бджіл препарати заборонили у Франції Дві речовини, флупірадіфурон (flupyradifurone) Читайте продовження тут Два Шкідливі для Бджіл препарати Заборонили у Франції – неонікотиноїди і бджоли

  • ОРЕНДА
    by Redaktor on 01/20/2020 at 09:26

    ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича» (код ЄДРПОУ 03079829) здає в оренду приміщення площею 19,3 м² (складське приміщеня), за адресою 03143,м. Київ, вул. Заболотного, 19,                   тел/факс (044) 522-17-81   Запись ОРЕНДА впервые появилась ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича».

  • ПОДЯКА
    by Redaktor on 12/27/2019 at 09:00

    Шановні бджолярі! Керівництво Національного наукового центру «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» та співробітники Музею бджільництва імені Л.І. Боднарчука  висловлюють свою щиру подяку усім, хто відгукнувся на наше звернення про допомогу. Особливо хочеться відмітити  внесок  Василя Антоновича Гайдара, який один зЧитати більше... Запись ПОДЯКА впервые появилась ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича».

  • БДЖОЛИНІ ПАКЕТИ ТА БДЖОЛИНІ МАТКИ 2020 р.
    by Redaktor on 12/12/2019 at 08:53

    ННЦ «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» приймає замовлення на весняно-літній пасічницький сезон 2020 р. щодо реалізації: бджолиних пакетів та плідних бджолиних маток карпатської та української степової порід         Тел.: +38 095 595 18 97  Федір Іванович Притула.Читати більше... Запись БДЖОЛИНІ ПАКЕТИ ТА БДЖОЛИНІ МАТКИ 2020 р. впервые появилась ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича».

  • ПАМ’ЯТКА БДЖОЛЯРА
    by Redaktor on 12/12/2019 at 08:42

    Обов’язкові заходи щодо лікування та профілактики хвороб бджіл канд. біол. наук Єфіменко Т.М., канд.вет. наук Односум Г.В. *ННЦ «Інститут бджільництва ім. П. І. Прокоповича», зав лаб. технологічних та спеціальних заходів профілактики хвороб бджіл; Знання біології бджолиної сім’ї, основних хвороб бджілЧитати більше... Запись ПАМ’ЯТКА БДЖОЛЯРА впервые появилась ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича».

  • МЕДОНОСНІ РОСЛИНИ ТА НАСІННЯ МЕДОНОСІВ (РЕАЛІЗАЦІЯ)
    by Redaktor on 12/03/2019 at 12:09

    Гледичія колюча (Gleditsia triacanthos L.) — високе дерево родини бобових (Fabaceae). Батьківщиною є Північна Америка. Акліматизована в Україні. Морфологічна характеристика Рослина до 40 м заввишки, з темно-бурою корою і розлогою ажурною кроною. На гілках міцні прості або розгалужені колючки (3-7, а інколи і 30 см завдовжки). ЛисткиЧитати більше... Запись МЕДОНОСНІ РОСЛИНИ ТА НАСІННЯ МЕДОНОСІВ (РЕАЛІЗАЦІЯ) впервые появилась ННЦ «Інститут бджільництва ім. П.І. Прокоповича».

Відео новини Бджільництво в Україні, події цікаві відео

Notice: Undefined index: post_footer_page in /sata1/home/users/cherenki/www/www.paseka.in.ua/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_post_parts.php on line 220

Comments are closed.