Одеса Конференція по Бджільництву та Виставка Ярмарок пасічників

Шановні пасічники хочу повідомити про майбутній захід на міжнародному рівні.
8-10 квітня 2020 року в Одеському державному аграрному університеті (ОДАУ) — Одеса
спільно з громадською організацією “Міжнародна асоціація підтримки бджолярів”
та Асоціацією арабських бджолярів

відбудеться Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні технології виробництва, переробки та використання продукції бджільництва у народному господарстві”

Публікації по темі:  Келд Бранструп Семинар Селекция Бакфаст в Киеве, пострелиз

Також в рамках заходу запланована виставка з бджільництва.

Всі бажаючі можуть прийняти участь у конференції та представити свою продукцію.

пасіка одеса конференція бджоли

Виставка Ярмарок Бджільництва та Конференція пасічників в Одесі

  • Одеський Державний Аграрний Університет
  • ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «МІЖНАРОДНА АСОЦІАЦІЯ ПІДТРИМКИ БДЖОЛЯРІВ» ANHB GROUP
  • Міжнародна науково-практична конференція
    «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА, ПЕРЕРОБКИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА У НАРОДНОМУ ГОСПОДАРСТВІ»,
  • Конференція відбудеться 8-10 квітня 2020 р.
Публікації по темі:  Бджільництво на Одещині: Ізмаїл Балта, Ширяєве

Тематичні напрями роботи конференції:

  • 1.Сучасний стан, проблеми та перспективи ринку меду в Україні та в світі.
  • 2. Генетика, розведення та селекція бджіл.
  • 3. Продукція бджільництва та використання її у народному господарстві.
  • 4. Кормова база бджільництва.
  • 5. Ветеринарно-санітарне забезпечення та екологічні проблеми бджільництва.

На конференції буде проводитися конкурс медів.

Робочі мови: українська, російська, англійська, арабська, турецька.

Адреса проведення конференції:

ОДАУ корпус № 1, вулиця Пантелеймонівська 13, каб. 313, г. Одеса, Україна.

Публікації по темі:  Конференція по бджільництву в Миколаєві

Як доїхати Карта заходу

Телефон для довідок:

  • Хамід Кіра Олександрівна +38073-009-00-10
  • e-mail: KhamidKira@ukr.net

Партнери: громадська організація “Рада жінок – фермерів”,
Hatta honey, Lega, Lyson, Mann lake.

Як доїхати Карта заходу

beekeeping conference odessa

Beekeeping Conference in Odessa Ukraine