Пасічники м Кагарлик – Пчеловоды г Кагарлык

Створив групу пасічників Кагарлицького району та м Кагарлик у вайбер. Додатись до неї можна клікнувши по лінку.
Що потрібно для того щоб приєднатись до групи пасічників Кагарличчини:

вайбер и телеграм канал и група пчеловодство

Група вайбер пасічників з Кагарлика

Бути пасічником з Кагарлика чи кагарлицького району
мати телефон з інтернетом
встановлена програма вайбер (встановити її можна безкоштовно з гугл плей маркет чи апп стор)
клікнути по лінку та приєднатись до чату пасічників у вайбер
якщо не вийшло з першого разу – потрібно оновити програму вайбер до останньої версії

Якщо клікаєте з комп’ютера тоді доведеться з телефона відсканувати штрих код який відкриється на новій сторінці, і лише після цього ви приєднаєтесь до чату пасічників Кагарлика у вайбер.
Можна також скопіювати лінк чи адресу цієі сторінки вебсайта і надіслати її собі у вайбер чи телеграм, а вже звідти відкрити в телефоні і клікнути на лінк та приєднатись до групи у вайбер одразу (без сканування штрих коду).

Лінк на чат пасічників Кагарличчини у вайбер тут

Якщо ви пасічник з іншого району чи області – можна приєднатись до більшої загальної групи пасічників у вайбер, це можна зробити за цим посиланням: Група Вайбер для пчеловодов пасечников