+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті, вам може знадобитися наш форум або чат - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Каталог, У нас можна замовити матки, продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес і сервіс кешбек при покупках в інтернет. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

Платне бджоло-запилення 2018 Пропозиції по Областям України

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 2 Average: 5]

Платне бджоло-запилення 2018 Пропозиції по Областям України
Послуги платного запилення бджолами від Херсону до Сум і від Києва до Харкова
Запилення соняшника платне

З’явилась цікава інформація щодо платного бджолозапилення гібридних посівів соняшника на насіння.

Послуги платного запилення бджолами від Херсону до Сум і від Києва до Харкова

Платне бджоло-запилення 2018 Пропозиції по Областям України

Фермери що вирощують соняшник на насіння потребують послуг по запиленню посівів бджолами.
Площі посівів розташовані в різних областях України, від Херсону до Сум і від Києва до Харкова.

Публікації по темі:  Дрессировка или тренировка пчел

Якщо у вас є вільні бджолосімї які ви можете запропонувати для послуг платного бджолозапилення посівів соняшника на насіння,
можна подзвонити по телефону та дізнатись щодо точного розташування площ під запилення у вашій області, умови та розцінки.
Як я розумію договори будуть укладатись саме вами та конкретним фермером.

більш детальна інформація по областям і можливо по цінам буде після 29.03.18

Попередні вимоги це 4 вулика на гектар (чи більше) по периметру площі посівів, інколи можлива вимога розташування в середині посіву, якщо поле доволі широке.
Також на таких посівах можливий і медозбір.

Публікації по темі:  Апидомик организация зимовки пчел

Що до всіх деталей по платному запиленню соняшника бджолами в сезоні 2018 звертайтесь до Валерія Зубенко тел: 099-300-7088.

Він надасть вам більше інформації та допоможе зконтактувати з конкретним фермером що потребує послуг платного бджолозапилення у вашому регіоні.

Послуги платного запилення бджолами від Херсону до Сум і від Києва до Харкова
10 8 (80%) 1 vote[s]