Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл.

Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл.

Попросили розмістити таку от рекламку.

всі деталі що отримав пишу тут а також дивіться фотографії

Продаж пасіки вуликів і бджолосімей

Пасіка знаходиться в селі Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька область.

  • Пасіка добре доглянута але пасічника вже немає.
  • Рамка – по вуликам схоже що рамка дадан, запитував розміри так і не отримав, дивіться на фото є рамки а також по телефону пробуйте дізнатись
Публікації по темі:  Квоти на Експорт Меду до ЄС Використані Україною за 10 днів нового року

Ціни вуликів та бджолосімей

Ціна вулика – 300 грн

Ціна бджолосімї – від 1500 грн

Контактний телефон

  • – 0968700830 Світлана Миколаївна

телефонуйте лиш по даному номеру,

по номерам сайта немає змісту телефонувати. хіба що ви хочете замовити у нас бджоломатки чи бджолопакети в Київській області…

Публікації по темі:  Лінії Електропередач Роблять Бджіл Аресивними і Меншздатними до Навчання - Дослідження

продаж пасіки чернівецька обл

Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл. 2

продаж пасіки чернівецька обл

Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл.

продаж пасіки чернівецька обл

Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл. 3

продаж пасіки чернівецька обл

Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл. 4

продаж пасіки чернівецька обл

Продається пасіка с. Лопатів, Сокирянський район, Чернівецька обл. рамки

Публікації по темі:  Причини гудіння чи неспокою бджіл зимою

Контактний телефон
– 0968700830 Світлана Миколаївна