Реєстрація пасік плановий огляд попередження потрав бджіл

Реєстрація пасік плановий огляд попередження потрав бджіл – зустріч аграріїв, пасічників та Держпродспожив служби Кагарлицький район Київська обл. Вибачаюсь за невисоку якість відео.

Реєстрація пасік плановий огляд

Реєстрація пасік плановий огляд попередження потрав бджіл

Дана зустріч була проведена Держпродспожив службою та фітосанітарною службою
(якщо я вірно зрозумів),

Дана зустріч відбулась тиждень назад від дня публікації даного відео. На зустрічі були присутні аграрії (якщо все ж уточнити то я так розумію оператори чи трактористи які будуть працювати на обприскувачах в сільгосп підприємствах району – що можливо трохи відрізняється від аграрія фермера який і може віддавати накази трактористу по обприскуванню полів) також пасічники Кагарлицького району, і проводила дану зустріч Кагарлицька Держпродспожив служба.

Публікації по темі:  Азы для молодого начинающего пчеловода

Не дивлячись на все інше – це великий крок вперед до діалогу між аграріями та пасічниками.

Такі зустрічі важливі ще й тому що всі ви знаєте стан справ в судовій системі України… і який у нас доступ людей до правосуддя… ітд. і як одна за одною команди реформаторів… ну ви в курсі…

Чи можливо є приклади коли пасічник просто визвав поліцію по факту потрав бджіл, а поліція сама все розслідувала, передала до суду і відстояла інтереси громадянина? якщо є такі приклади напишіть про це в коментарях..

Публікації по темі:  Пчеловоды Германии вылили испорченый глифосатом мед возле министерства

Отже відбулась така зустріч де ми по суті обговорюємо як нам уникнути потрав бджіл в такій от ситуації коли ті шкідливі препарати що забороняють по всьому світу у нас не заборонені а по факту всі звозяться до нас і будуть труїти нашу землю… А аграрне лобі в парламенті ще й намагається прибрати всі заборони щодо пестицидів…

Для роздумів так додам що пасічники в основному не труять курей фермера, і навіть якщо та курка вибігла за ворота… тому що (ну раз вже така система правосуддя) тому що це злочин навіть по натуральним (природним чи Божим) законам…

Публікації по темі:  Как подготовить пчел к зимовке

Вибачаюсь за такий ля мінор, але якщо маєте добрі новини чи сподівання обов’язково напишіть про це в коментарях.

Відео зустріч пасічників аграріїв та Держпродспоживслужби Кагарлицького району