Семiнар Канадська промислова пасiка очима поляка, Пiотр Шишко ( Piotr Szysko). м. Херсон

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 2 Average: 4.5]

Спеціально для учасників проекту UHBDP та всіх бажаючих семінар за участю спікера з міжнародним досвідом – Пiотр Шишко ( Piotr Szysko)

Як ви вважаєте наскільки важливі такі семінари для пасічників?

View Results

Loading ... Loading ...
Пiотр Шишко ( Piotr Szysko) Семiнар м. Херсон

Семiнар Канадська промислова пасiка очима поляка. м. Херсон

Пiотр Шишко ( Piotr Szysko) Зміст доповіді:

– досвід керування господарством з 15 тис бджолосімей та 640 тон меду.
– робота в Канаді 5 сезонів.
– відомий блогер та автор статей по бджільництву.
– має спеціалізацію по типовій канадській технології: вулики рута, безфальцевi, з “двадцятки” по чотири піддони.
– переваги породи робочих бджіл карнiка та лiгустика (iталiйка).

Публікації по темі:  Как сохранить пчел весной от вылетов в холод

Адреса та дата проведення

30 березня (субота)

о 10:00

Херсон, Миколаївське шосе, 4 км, «Бебко-Авто», конференц-зала “Гостинний двір”

Пiотр Шишко запрошений з Польщі

аби поділитися інформацією:

  • що являє собою промислова пасіка та як вона працює
  • як підвищити ефективність виробництва меду
  • сезонні роботи на промисловій пасіці: весняні заміни маток, гарячий літній сезон, осінні клопоти та підготовка до зими
  • як визначити гарну матку, що працює 2-3 сезони
  • боротьба з кліщами: швидко та ефективно
  • відводки, взяток, стимулятори, віск, рамки, вощина та інші недрібниці в промисловій пасіці
Публікації по темі:  Йохан ван ден Бонгард “Порода бджіл Бакфаст: перспективи розведення і використання в Україні”

Для довідки:

Канада більш орієнтована на промислові пасіки, в штаті Альберта близько 1000 пасічників, що утримують 300 тис бджолосімей, це найбільш комерційна модель бджільництва, тут виробляється майже половина всього меду Канади. Середній врожай на одну бджолосім’ю складає 67 кг меду.

Вартість участі:

Умова участі: організаційний внесок до Херсонської обласної спілки бджолярів у розмірі 300 грн

Кількість учасників обмежена – 40 осіб.

Карта проїзду

Захід організований: ГО «Земля Таврії» в рамках співпраці із проектом UHBDP та Херсонською обласною спілкою бджолярів.

Публікації по темі:  Ролакс лазурь - Покраска ульев

Посилання на першоджерело http://hgozt.org/plpasika

Контакти організатора

ГО “Земля Таврії”
Телефон (095) 43 03 888
Семiнар “Канадська промислова пасiка очима поляка” м. Херсон
10 7.3 (73.33%) 3 votes