Спілка пасічників м Дніпро запрошує на зустріч з Ізмайловим Генадієм Брониславовичем

Невеличкий анонс:
як експеримент спробував додати опитування на вебсайт, виберіть один з варіантів відповіді та натисніть кнопку Vote. Після деякого часу можна повернутись на сайт та переглянути результати опитування, натиснувши лінк View Results.

Публікації по темі:  ГО "Спілка Бджолярів України Бакфаст"

Як ви вважаєте наскільки важливі такі семінари для пасічників?

View Results

Loading ... Loading ...
Спілка пасічників м Дніпро, Ізмайлов Генадій Броніславович

Спілка пасічників м Дніпро запрошує на зустріч з Ізмайловим Генадієм Брониславовичем

Шановні колеги. Дніпровська спілка “Бджолине місто” запрошує пасічників.
3 лютого о 11:00 відбудеться зустріч з Ізмайловим Генадієм Брониславовичем.

Лектор Ізмайлов Генадій Броніславович

Тема виступу: весняний розвиток бджолосімей і догляд за матками.

Публікації по темі:  Хлорела для бджіл стимуляція, підгодівля та нарощування

Адреса

м. Дніпро, клуб ДЕВЗ, проспект Свободи 222.

Вартість

Вхід 30грн.
Запрошуємо!

Контакти організаторів

За додатковою інформацією звертатись по тел.:

  • 0966095564 – Олексій Неклеса,
  • 0666426262- Сергій Крутько.

На русском

Уважаемые коллеги. Днепровское общество пчеловодов “Пчелиный город” приглашает пчеловодов.
Третьего февраля в 11:00 состоится встреча с Измайловым Геннадием Брониславовичем.

Публікації по темі:  Белковая подкормка пчел весной

Лектор Измайлов Геннадий Брониславович

Тема выступления: весеннее развитие пчелосемей и уход за матками.

Адрес

г. Днепр, клуб ДЭВЗ, проспект Свободы 222.

Стоимость

Вход 30 грн.
Приглашаем!

Контакты организаторов

За дополнительной информацией звоните по тел .:

  • 0966095564 – Алексей Неклеса,
  • 0666426262- Сергей Крутько.