Бджільництво для новачків та початківців||дошка оголошень||Конференція||Події в пасічництві||Публикация гостя сайта||Форуми та події в галузі Бджільництва

Дніпровська спілка пасічників "Бджолине місто" запрошує на зустріч

Невеличкий анонс:
як експеримент спробував додати опитування на вебсайт, виберіть один з варіантів відповіді та натисніть кнопку Vote. Після деякого часу можна повернутись на сайт та переглянути результати опитування, натиснувши лінк View Results.

Як ви вважаєте наскільки важливі такі семінари для пасічників?

View Results

Loading ... Loading ...
Спілка пасічників м Дніпро, Ізмайлов Генадій Броніславович

Спілка пасічників м Дніпро запрошує на зустріч з Ізмайловим Генадієм Брониславовичем

Шановні колеги. Дніпровська спілка “Бджолине місто” запрошує пасічників.
3 лютого о 11:00 відбудеться зустріч з Ізмайловим Генадієм Брониславовичем.

Лектор Ізмайлов Генадій Броніславович

Тема виступу: весняний розвиток бджолосімей і догляд за матками.

Адреса

м. Дніпро, клуб ДЕВЗ, проспект Свободи 222.

Вартість

Вхід 30грн.
Запрошуємо!

Контакти організаторів

За додатковою інформацією звертатись по тел.:

  • 0966095564 – Олексій Неклеса,
  • 0666426262- Сергій Крутько.

На русском

Уважаемые коллеги. Днепровское общество пчеловодов “Пчелиный город” приглашает пчеловодов.
Третьего февраля в 11:00 состоится встреча с Измайловым Геннадием Брониславовичем.

Лектор Измайлов Геннадий Брониславович

Тема выступления: весеннее развитие пчелосемей и уход за матками.

Адрес

г. Днепр, клуб ДЭВЗ, проспект Свободы 222.

Стоимость

Вход 30 грн.
Приглашаем!

Контакты организаторов

За дополнительной информацией звоните по тел .:

  • 0966095564 – Алексей Неклеса,
  • 0666426262- Сергей Крутько.