Бакфаст||Форуми та події в галузі Бджільництва

ГО Спілка Бджолярів України Бакфаст

ГО "Спілка Пасічників України Бакфаст"

ГО Спілка Бджолярів України Бакфаст

9 березня з 12:00 до 18:00 відбудуться збори ГО “Спілка Бджолярів України Бакфаст”

за адресою: вул. Зарічанська, 10 (Електромеханічний технікум), м. Хмельницький.

Як доїхати:

– від залізничного вокзалу в м. Хмельницький маршруткою 24А до зупинки Електромеханічний технікум (час в дорозі 8 хв.);

– від автовокзалу маршрутка номер 32 або тролейбусом номер 17 (час в дорозі 5 хв.).

На зібранні будуть присутні відомі пасічники та заводчики бджіл породи бакфаст:

Публікації по темі:  матки неплідні і плідні Карніка Бакфаст Італійка Карпатка ІО

Геннадій Ізмайлов (Броніславич), Пронько, Вячеслав Неліпа, Артем Майстерчук (Паланочка) та інші.

Запрошуються всі прихильники бджіл бакфаст.

Порядок денний:

  1. Прийняття в члени організації.
  2. До-обрання ради.
  3. Обрання ревізійної комісії ГО.
  4. Створення регіональних підрозділів.
  5. Інші питання

Приїжджайте і напряму беріть участь у діяльності спілки.

Зупинитись можна в готелі “Енеїда”, телефон для бронювання номера: 067-428-33-33 (ціна 101 грн у тримісному номері).

Публікації по темі:  Островной облетник на Днепре

“Юрій Вальчук – критеріїв для вступу немає, головне завдання спілки відстоювання інтересів її учасників, якщо буде більше пересічних пасічників, будуть відстоюватись їхні інтереси, якщо зберуться одні матководи то їхніх… Одне можу сказати, під лежачий камінь вода не тече, потрібно створювати Громадянське Суспільство, створеням спілок, кооперативів, головне щоб з низу, та ставити конкретні завдання перед собою.”

Контактна особа: Юрій Вальчук (тел: 067-861-78-27).

Вебсайт ГО спілка Бакфаст за лінком ГО Спілка Бджолярів України Бакфаст

Публікації по темі:  Выставка Ярмарка по пчеловодству в Институте пчеловодства имени Прокоповича 2019

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Якщо маєте бажання прочитати про бджіл бакфаст на моїй пасіці, також переглянути фото

чи відео це можна зробити за цим лінком, клікайте матки та бджоли бакфаст сайт пасека

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

&