Вулик Медова Криниця, Безвощинні технології

Пропоную до вашої уваги переглянути цікавий вулик який базується на безвощинних технологіях, що на разі досить актуально для отримання екологічної продукції з пасіки.

Вулик Медова криниця був вперше продемонстрований на Апімондії 2013 року. Розробив його і виготововив Іван Петрович Григорчук.

Вулик медова криниця цікавий та унікальний в плані розміщення рамочок в середині корпуса.

Публікації по темі:  Нуклеусы и отводки на пасеке для племенной работы

Дане рішення можна поглянути на фотографії а ще краще його показано в нашому відео яке також розміщене в даній публікації.

Рамки медова криниця

Рамки медова криниця безвощинна технологія

Рамки медова криниця без вощинна технологія

Рамочки в даному вулику невеличкі, по типу альпійських, але з декількома особливостями. По перше на верхньому бруску є невеликий виступ по центру, від якого бджоли будуть починати будівництво без-вощинного стільника,
по друге, всі рамки в корпусі підвішуються на двох бокових рамках які теж відбудовуються бджолами.

Публікації по темі:  Пластиковые клеточки для пересылки и подсадки маток

Заселення Безвощинного вулика

Вулик Медова Криниця, Безвощинні технології

Вулик Медова Криниця, Безвощинні технології

Заселяють даний вулик роями чи натрушеною бджолою, чи без стільниковим пакетом бджіл.
Бджоли відбудовують власні стільники гнізда і починають розвиватись.
Таким чином отримується максимально екологічна продукція, уникаючи вощинних нюансів.

Безвощинні технолігії Вулик Медова Криниця

Безвощинні технолігії Вулик Медова Криниця

Відео вулика Медова Криниця Безвощинного

Публікації по темі:  Де купити вулик в Україні - список виробників вуликів

Під цією заміткою можна написати ваш коментар чи запитання. Також якщо вам сподобалась публікація, поширте її колегам та друзям в соц. мережі.

3 Responses

  1. Анонім сказав:

    Огпяд вулика так не робиться. Ні розмірів, ні технології, ні переваг. Так само можно показати ящик з під банана і сказати, що це новый вулик.

  2. Віктор сказав:

    Огпяд вулика так не робиться. Ні розмірів, ні технології, ні переваг. Так само можно показати ящик з під банана і сказати, що це новый вулик.

    • Матковод АМГ сказав:

      Так все вірно, з розмірами огляд був би повніший.
      але думаю що всі хто зацікавився можуть зателефонувати до Євгена Зіновійовича і поцікавитись, його тел. є в описі під відео на нашому каналі ютуб. чи знайти автора даного вулика, ім’я якого озвучуємо на відео.