Бджільництво для новачків та початківців||Виставки по Бджільництву||дошка оголошень||Пасіка||Форуми та події в галузі Бджільництва

Бджільництво виставка у Львові

Вже четвертий рік поспіль Львівщина прийматиме аграріїв з усіх регіонів України та з-за кордону в рамках міжнародної агропромислової виставки EuroAGRO.

Бджільництво виставка у Львові

Бджільництво виставка у Львові

Організатори виставки ПрАТ «Гал-ЕКСПО» запрошують всіх аграріїв до співпраці та участі у Міжнародній агропромисловій виставці «EuroAGRO», що відбудеться 12-14 листопада, ВЦ Південний-ЕКСПО, вул. Щирецька, 36.

Публікації по темі:  Комбинированный способ содержания пчел - Земляной улей

EuroAGRO

EuroAGRO – це професійний майданчик, де вітчизняні виробники мають можливість продемонструвати свої досягнення у сфері сільського господарства та ознайомитися із новітніми технологіями та рішеннями європейського аграрного ринку, знайти партнерів для бізнесу та залучити інвестиції, взяти участь у дискусійних майданчиках та обговорити перспективи та можливі проблеми в українському сільському господарстві.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі та співпраці!

Виставка Бджільництва Львів

Окрема спеціалізована тематична експозиція виробників обладнання для галузі бджільництва, ветеринарних препаратів та супутніх товарів.

Публікації по темі:  Как подготовить пчел к зимовке

Тематичні розділи Бджільництва:

  • обладнання для бджільництва;
  • генетика та розмноження бджіл;
  • ветеринарія;
  • інвентар та спецодяг;
  • спеціалізована література;
  • органічне виробництво меду
Львів виставка по Бджільництву

Львів виставка по Бджільництву

Інші розділи Агро виставки у Львові

Також на цій Агро Виставці представлені інші розділи:

розділи Агро виставки у Львові 1

розділи Агро виставки у Львові 1

розділи Агро виставки у Львові 2

розділи Агро виставки у Львові 2

Адреса заходу та Дата проведення

  • 12-14 листопада 2019,
  • ВЦ Південний-ЕКСПО, вул. Щирецька, 36.
Публікації по темі:  Медові напої - конкурс за сприяння SaveBees та БК

Контакти Організатора

  • Тел: (032) 297-06-28, 0673329252
  • e-mail: n.n.galexpo@gmail.com

Джерело інформації тут ПрАТ «Гал-ЕКСПО

Якщо ви плануєте подібні публічні заходи з бджільництва, надсилайте нам текст та фото для публікації вашого заходу. Опублікуємо на сайті та поширимо серед пасічницької спільноти! Наші телефони, Вайбер та Телеграм номери на сторінці Контакти.

&