+ + Вітаємо! На сайті #Пасека Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

Виставка ярмарок пасічників в м. Дніпро 2019

Виставка ярмарок «ОБЛАДНАННЯ та ПРОДУКТИ БДЖІЛЬНИЦТВА» 19-20 січня 2019 року у місті ДНІПРО.

Дана подія, Січеславська Ярмарка 2019, в пасічницькому житті України відбудеться вже незабаром, вхід для пасічників вільний.
Виставка буде проводитись в фойє ДП «Дніпровській державний цирк», будуть присутні виробники пасічницького обладнання та інвентаря зі всією України і не лише з України.
Також будуть представлені медовари з Дніпропетровської області з їх продукцією.

Робочі години виставки

Виставка працюватиме два дні з 9 ранку до 16.00
Повторюсь, вхід вільний, як я зрозумів для пасічників квитків не потрібно.

Участь у виставці виробників обладнання у галузі бджільництва для пасічників

Необхідно завчасно зв’язатись з організаторами виставки в Дніпрі.

Пишу контактні дані:

Телефон організаторів: +380675237909 (viber, whatsapp)
Пастушок Роман Сергійович

Отримав також брошуру презентацію, викладаю її нижче:

Громадська Організація “Обласна спілка Дніпровський Пасічник”

Розміщую їх офіційний лист запрошення на ярмарку бджільництва для пасічників.

Лист запрошення Всеукраїнська виставка – ярмарок з бджільництва

Запрошення.

Громадська Організація "Обласна спілка Дніпровський Пасічник"

ГО спілка Дніпровський Пасічник виставка в Дніпрі

Громадська організація „Обласна спілка Дніпровський пасічник” запрошує Вас, прийняти участь у Всеукраїнській виставці – ярмарку з бджільництва, яка відбудеться 19-20.01.2019 року у приміщенні ДП «Дніпровській державний цирк», вул. Січеславська Набережна, 33, м. Дніпро і триватиме з 9:00 до 16:00. На виставці братимуть участь виробники бджоло-інвентарю та обладнання, виробники продукції бджільництва меду, перги, обніжжя, прополісу, воску, продукції їх переробки.

Мета виставки: визначити конкурентноспроможність вітчизняної галузі бджільництва, а також надати комплексну оцінку наявним технологіям та розробкам нових технологічних рішень у виробництві різноманітної продукції.

Заявки на участь приймаються до 10.01.2019 р.

Контактні дані організаторів виставки ярмарку

3 питань реєстрації, розміщення виставкового виробничого обладнання, поселення,звертатись до орг.  комітету. Телефон для довідок:

  • Розміщення  виставкового виробничого обладнання 067-523-79-09 (Пастушок Роман Сергійович.)
  • Поселення 067-539-17-99 (Кучер Сергій Олександрович)

Чекаємо на Вашу участь у виставці. Сподіваємось, Вам буде цікаво, і корисно для справи.

Голова ГО ОСДП                                                                           Староконь С.І.

Вик. Пастушок Р.С.

Контактні дані ГО “Обласна спілка Дніпровський Пасічник”

49000, м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського, 22-а,

e-mail: RPastushok@ukr.net; тел.: (067) 523-79-09