Бджільництво для новачків та початківців||дошка оголошень||Маркетинг||Пасіка||Пчеловодство для начинающих||Форуми та події в галузі Бджільництва||Ярмарка

Виставка ярмарок пасічників в м. Дніпро 2020

Виставка ярмарок «ОБЛАДНАННЯ та ПРОДУКТИ БДЖІЛЬНИЦТВА» 18-19 січня 2020 року у місті ДНІПРО.

Дана подія, Січеславська Ярмарка 2020, в пасічницькому житті України відбудеться вже незабаром.

Виставка буде проводитись в фойє ДП «Дніпровській державний цирк», будуть присутні виробники пасічницького обладнання та інвентаря зі всією України і не лише з України.

захід відбудеться 18-19 січня 2020 року з 09:00 до 16:00
у Державному цирку міста ДНІПРО (вул. Січеславська набережна, 33)

Для гостей: пасічників та любителів (споживачів) меду будуть організовані лотереї з цінними подарунками.

Робочі години виставки

Виставка працюватиме два дні з 9 ранку до 16.00

Участь у виставці виробників обладнання у галузі бджільництва для пасічників

Січеславський Ярмарок, Дніпровський Пасічник

Січеславський Ярмарок, Дніпровський Пасічник

Необхідно завчасно зв’язатись з організаторами виставки в Дніпрі.

Пишу контактні дані:

  • телефони організаторів:
  • Любченко Дмитро – 0677607307
  • Староконь Сергій – 0978554003

Отримав також брошуру презентацію, викладаю її нижче:

Громадська Організація “Обласна спілка Дніпровський Пасічник”

Інформація з минулого року, залишаю її тут також

Розміщую їх офіційний лист запрошення на ярмарку бджільництва для пасічників.

Лист запрошення Всеукраїнська виставка – ярмарок з бджільництва

Запрошення.

Громадська Організація "Обласна спілка Дніпровський Пасічник"

ГО спілка Дніпровський Пасічник виставка в Дніпрі

Громадська організація „Обласна спілка Дніпровський пасічник” запрошує Вас, прийняти участь у Всеукраїнській виставці – ярмарку з бджільництва, яка відбудеться 19-20.01.2019 року у приміщенні ДП «Дніпровській державний цирк», вул. Січеславська Набережна, 33, м. Дніпро і триватиме з 9:00 до 16:00. На виставці братимуть участь виробники бджоло-інвентарю та обладнання, виробники продукції бджільництва меду, перги, обніжжя, прополісу, воску, продукції їх переробки.

Мета виставки: визначити конкурентноспроможність вітчизняної галузі бджільництва, а також надати комплексну оцінку наявним технологіям та розробкам нових технологічних рішень у виробництві різноманітної продукції.

Заявки на участь приймаються до 10.01.2019 р.

Контактні дані організаторів виставки ярмарку

3 питань реєстрації, розміщення виставкового виробничого обладнання, поселення,звертатись до орг.  комітету. Телефон для довідок:

телефони організаторів:
Любченко Дмитро – 0677607307
Староконь Сергій – 0978554003

Контакти минулого 2019 року тут

  • Розміщення  виставкового виробничого обладнання 067-523-79-09 (Пастушок Роман Сергійович.)
  • Поселення 067-539-17-99 (Кучер Сергій Олександрович)

Чекаємо на Вашу участь у виставці. Сподіваємось, Вам буде цікаво, і корисно для справи.

Голова ГО ОСДП                                                                           Староконь С.І.

Вик. Пастушок Р.С.

Контактні дані ГО “Обласна спілка Дніпровський Пасічник”

49000, м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського, 22-а,

e-mail: RPastushok@ukr.net; тел.: (067) 523-79-09

&

2 коментарі Виставка ярмарок бджільництва в Дніпрі 2020