квітковий пилок||Маркетинг||Обзоры Отзывы||Пасіка||Публикация гостя сайта||Пыльцесборники||Цветочная пильца

Прилад для визначення вологості пилку

Вітаю всіх пасічників,

В даній публікації мова піде про портативний прилад для визначення вологості квіткового пилку чи бджолиного обніжжя в домашніх умовах за допомогою портативного приладу.

Як визначити вологість пилку дома

Прилад для визначення вологості квіткового пилку

Даний прилад виготовлений в Україні на замовлення нашого колеги пасічника Євгена Зіновієвича.

Публікації по темі:  Карпатка амг весенняя ревизия

Прилад по визначенню вологості квіткового пилку буде в нагоді для визначення вологості бджолиного обніжжя при оптовому продажу чи закупівлі пилку. Також при сушінні квіткового пилку можна визначити оптимальний рівень вологості при якому пилок буде добре зберігатися але не буде занадто пересушеним.
Тобто даний прилад зможе допомогти покращити якість квіткового пилку завдяки його сушінню до оптимальної вологості і уникненню пересушування природного продукту.

Публікації по темі:  Агро Виставка місто Львів + Бджільництво

Як визначити вологість пилку дома?

Євген Зіновієвич може провести вимірювання вашого зразка квіткового пилку на вологість. Також можна долучитись до попереднього замовлення такого приладу.
Щодо всіх запитань телефонуйте до Євгена Зіновієвича Тел: 098 570-1789

Більше інформації щодо приладу по вимірюванню вологості квіткового пилку можна отримати з відео, додаю дану відео презентацію під цією публікацією.

Публікації по темі:  Зі святом Маковея, Медовий Спас

&