Конференція||Пасіка||Форуми та події в галузі Бджільництва

Зібрання пасічників у Львові

Щороку після завершення пасічного сезону, з листопада по лютий-березень (залежно від погоди) пасічники Львівщини проводять зустрічі, де обговорюють наболілі питання, діляться досвідом, запрошують цікавих спікерів.
Об’єднання неформальне, не зареєстроване як ГО чи ще якось, все на добровільних засадах, хоча серед учасників є представники спілок пасічників.

Публікації по темі:  Чи корисно їсти мед дітям? які є застереження!

Тематика зустрічі Галицький точок Львів

  1. Виготовлення і використання антивароатозних серветок (Богдан Будз)
  2. Ветеринарні препарати для бджільництва від Бівелл (п. Надія)
  3. Досвід роботи на професійній пасіці в Канаді (Ігор Максимець)

Запрошуються всі хто цікавиться бджільництвом!

Адреса проведення зустрічі бджолярів Львівщини

  • Місто Львів, пр. Червоної Калини, 86А,
  • Навчально Реабілітаційний центр “Джерело”
Публікації по темі:  Конференція з бджільництва в Полтаві «Сучасне бджільництво Полтавщини»

Карта проведення заходу

Контакти для довідок

  • Тел: 0672699232 Богдан

Галицький точок львів

Зустріч пасічників у місті Львів

Якщо ви плануєте подібні публічні заходи з бджільництва, надсилайте нам текст та фото для публікації вашого заходу. Опублікуємо на сайті та поширимо серед пасічницької спільноти! Наші телефони, Вайбер та Телеграм номери на сторінці Контакти.